SONY Alpha FX3 - Full Frame Cinema Line kamera

 
 
 
 

 

SONY Alpha FX3 - Full Frame Cinema Line kamera
 

 


 
 
 

 Nedostupný 

 


 
 
 

 

 

Výrobce

SONY 

Kód26757462
Part No.ILME-FX3
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
 
Vaše cena bez DPH 101 415   
Recyklační poplatek 12.20; DPH: 21% (Videokamery + digitální videokamery kamery pro vy)   
Vaše cena s RP* 101 427   
DPH 21%
Vaše cena s DPH 122 727   
Garance cenyNalezli jste jinde na internetu nižší cenu? Informujte nás!
Záruka spotřebitel24 Měsíce
Záruka ostatní24 Měsíce
Objednat
Hodnocení produktu
 
Hodnoceno 0x        



 
 
 



 
 
 

 

 

Kamera FX3 typu Full-Frame řady Cinema Line Kamera FX3 řady Cinema Line nabízí vysokou citlivost a filmové vyjádření typu Full-Frame v úžasně kompaktním provedení. Díky vylepšené mobilitě pro snadné sólové snímání a profesionálnímu ovládání je...

 
 
 

  •  
 

Podrobnosti


 

Popis produktu:

Kamera FX3 typu Full-Frame řady Cinema Line
Kamera FX3 řady Cinema Line nabízí vysokou citlivost a filmové vyjádření typu Full-Frame v úžasně kompaktním provedení. Díky vylepšené mobilitě pro snadné sólové snímání a profesionálnímu ovládání je ideálním kreativním nástrojem k zachycení filmové vize v každém prostředí.
• Výkon Full-Frame s vysokou citlivostí a širokým dynamickým rozsahem
• Vysoce výkonný obrazový procesor BIONZ XR
• Záznam v rozlišení 4K (QFHD) s vysokou snímkovou frekvencí 120 sn./s3
• Reprodukce barev ve filmové kvalitě pomocí stylu S-Cinetone™
• Vylepšená mobilita pro sólové použití

TYP SNÍMAČE
35mm snímač CMOS Exmor R typu Full-Frame (35,6 x 23,8 mm)

PIXELY
Přibl. 10,2 megapixelu (efektivní) pro videa, přibl. 12,1 megapixelu (efektivní) pro fotografie, přibl. 12,9 megapixelu (celkem)

CITLIVOST
[Video] Ekvivalent ISO 80 až 102400 (rozsah citlivosti ISO lze rozšířit nastavením hodnot až do ISO 409600), AUTO (ISO 80 až 12800, volitelný dolní a horní limit); [Fotografie] ISO 80 až 102400 (rozsah citlivosti ISO lze rozšířit nastavením hodnot od ISO 40 do ISO 409600), AUTO (ISO 80 až 12800, volitelný dolní a horní limit)

TYP MÉDIÍ
Karta CFexpress typu A / SD (2x), simultánní záznam, třídění, automatické přepínání médií, kopírování

LCD
Displej TFT s úhlopříčkou 7,5 cm (3,0"), přibl. 1,44 milionu bodů, úhel otevření: přibl. 176 stupňů, úhel otočení: přibl. 270 stupňů

Snímač obrazu s úžasně vysokou rychlostí čtení
Snímač CMOS Exmor R™ typu Full-Frame se zpětným osvětlením se může pochlubit neuvěřitelně vysokou rychlostí čtení dat společně s vysokou citlivostí a širokým dynamickým rozsahem. Vyspělý systém barevných filtrů zvyšuje přesnost reprodukce barev, zatímco automatické ostření s fázovou detekcí v ohniskové rovině zajišťuje řádnou stabilitu a vynikající přesnost automatického ostření. To vše přispívá k dosažení mimořádné kvality obrazu.

Vysoce výkonný obrazový procesor
Obrazový procesor BIONZ XR™ je zkonstruován tak, aby byl vysoce rychlý, a tím minimalizoval latenci, a současně poskytoval působivé možnosti zpracování v reálném čase. Procesor zajišťuje zpracování v reálném čase pro automatické ostření, rozpoznávání obrazu a nastavení kvality obrazu a zároveň se také stará o přenos dat, uživatelské rozhraní a další operace kamery.

Vysoká citlivost, široký dynamický rozsah
Snímač Full-Frame nabízí díky optimalizaci svého výkonu vysokou citlivost s nízkým šumem v celém rozsahu kamery. Zachyťte zřetelně pohyb i za nedostatečného osvětlení zásluhou působivého rozšíření rozsahu ISO až do hodnoty ISO 409600. Snímač disponuje rozšířeným dynamickým rozsahem více než 15 EV6, takže nevznikají přeexponované oblasti s vysokým jasem. Vysoká citlivost a široký dynamický rozsah kamery společně rozšiřují vaši flexibilitu při postprodukci.

Záznam v rozlišení 4K s vysokou snímkovou frekvencí 120 sn./s
Snímač obrazu se schopností vysokorychlostního čtení a výkonný procesor BIONZ XR vám umožní pořizovat záznamy Full-Frame s rozlišením 4K (QFHD), snímkovou frekvencí až 120 sn./s7 a automatickým ostřením. I při vysokých snímkových frekvencích je obraz v rozlišení 4K (QFHD) zachycen čtením plného počtu pixelů bez použití technologie pixel binning, takže lze s využitím postprodukce zřetelně zaznamenat zpomalený pohyb (až 5x pomalejší než v reálném čase)8. Vysoce přesné automatické ostření umožňuje dosáhnout nádherného efektu bokeh v celém záběru i při snímání zpomaleného pohybu.

Osvědčené barvy ve filmové kvalitě pomocí stylu S-Cinetone™
Zahrnutí osvědčeného stylu S-Cinetone od společnosti Sony, převzatého z vývoje kamery FX9, umožňuje přímo v kameře dosáhnout barev ve filmové kvalitě. Styl S-Cinetone je optimalizován pro dosažení přirozených tónů pleti a barev středního rozsahu s jemným zeslabením tónů v oblasti vysokých jasů pro působivé zobrazení objektů i bez gradace barev během postprodukce. [1] Standardní (vypnutý obrazový profil) [2] S-Cinetone (obrazový profil 11)

Interní záznam typu All-Intra
Kromě mezisnímkové komprese Long-GOP je podporován záznam s interní kompresí v rámci jednotlivých snímků (All-Intra)9. Záznam XAVC S-I komprimuje každý snímek samostatně při vysoké přenosové rychlosti až 600 Mb/s, takže je ideální k zachycení složitého pohybu, a umožňuje dosáhnout maximální flexibility a výkonu přehrávání při postprodukci. [1] All-Intra (All-I) [2] Long-GOP [3] Skupina snímků

Kodek HEVC s vysokou účinností komprese
Záznam ve formátu XAVC HS pomocí kodeku MPEG-H HEVC/H.265 přináší přibližně dvojnásobně účinnou kompresi. V porovnání s běžným formátem 4K XAVC S umožňuje formát XAVC HS pořizovat detailní 10bitové video se vzorkováním barev 4:2:2 při srovnatelných nebo nižších rychlostech přenosu dat, čímž poskytuje ještě lepší kvalitu obrazu a také zvládnutelné velikosti souborů10.

16bitový výstup dat RAW
Kamera FX3 nabízí lepší kvalitu obrazu a flexibilnější a efektivnější provádění úprav během postprodukce a současně podporuje 16bitový výstup dat ve formátu RAW do externího rekordéru přes konektor HDMI typu A. Výstup videa ve formátu RAW ze snímače obrazu typu Full-Frame má rozlišení 4264 x 2408 [16:9], takže vyhovuje pracovním postupům 4K (QFHD) nebo DCI-4K11, přičemž nabízí možnost výběru snímkové frekvence (59,94p/50p/29,97p/25p/23,98p).

Křivky gamma S-Log2 a S-Log3 s podporou 10bitového záznamu 4:2:2
K dispozici jsou křivky gamma S-Log2 a S-Log3, přičemž křivka S-Log3 poskytuje lepší přechody od stínů po rozsah střední šedé (18% šedá), čímž umožňuje dosáhnout dynamického rozsahu až 15 EV nebo více6. K zajištění shody s jinými kamerami řady Cinema Line podporujícími křivku S-Log3 jsou dostupná tři nastavení barevného gamutu (S-Gamut, S-Gamut3 a S-Gamut3.Cine), která nabízejí kreativní flexibilitu a efektivitu během postprodukce.

Záznam proxy pro efektivnější pracovní postupy úprav
Souběžně s formáty s vyššími přenosovými rychlostmi, jako je XAVC S-I 4K, je možné pořizovat menší soubory proxy HD s nízkou přenosovou rychlostí, které lze ještě před dodáním konečné produkční verze použít k úpravám a náhledu. To umožňuje snížit zatížení počítače a současně zrychlit a zefektivnit pracovní postupy. Soubory proxy lze zaznamenávat buď v 10bitovém formátu XAVC HS (1920 x 1080), nebo 8bitovém formátu XAVC S (1280 x 720) 12.

Rozšiřte svou vizi pomocí tvůrčího vzhledu
Styly vzhledu emulují profesionální nástroje pro monitorování a postprodukci přímo v kameře. Kamera nabízí přednastavené tvůrčí vzhledy, přičemž každý z nich je možné použít tak, jak je, nebo jej lze dále upravit pomocí individuálních nastavení parametrů, jako jsou odstín, barevná hloubka, jas, kontrast a ostrost. Přednastavené styly vzhledu lze jemně přizpůsobit podle preferencí uživatele a také je možné zaregistrovat oblíbená nastavení jako vlastní styl vzhledu.

10bitový obrazový profil HLG
Obrazový profil HLG (Hybrid Log-Gamma) HDR, doplněný barevným prostorem se širokým gamutem BT.2020, lze použít k přímému přehrávání na televizorech kompatibilních s technologií HDR (HLG). Výsledkem je realistický obraz blízký tomu, co vnímá lidské oko, s bohatými detaily ve stínech i světlech a omezeným podílem černé a bílé, aniž by bylo nutné provést úpravy gradace barev. Zejména 10bitové záznamy nabízí míru reprodukce jemné škály odstínů a detailů zajišťující mimořádnou realističnost. [1] Vysoká flexibilita pro jemné doladění obrazu podle potřeby (vyžaduje gradaci barev) [2] Okamžitě vysoce kvalitní obraz (nevyžaduje gradaci barev)

Flexibilní expoziční režim
Flexibilní expoziční režim umožňuje nezávisle nastavit automatické a ruční režimy pro clonu, expoziční čas a citlivost ISO. Funkce zámku aktivovaná krátkým stisknutím příslušných nastavitelných tlačítek uzamkne odpovídající ovládací prvky, aby zabránila změnám v případě náhodného pohnutí voličem nebo ovládacím kolečkem. Často používanou clonu a citlivost ISO lze ovládat snadno dostupnými předními a zadními voliči a také voličem na horním panelu.

Rychlé hybridní automatické ostření zajišťuje spolehlivé ostření při záznamu videa
Rychlé hybridní automatické ostření kombinuje automatické ostření s fázovou detekcí v ohniskové rovině s automatickým ostřením s detekcí kontrastu. Výsledkem je vysoce přesné a plynulé sledování rychle se pohybujících objektů ve velkém rozsahu při malé hloubce ostrosti. Nastavitelná rychlost změny automatického ostření?a citlivost automatického ostření na posunutí objektu zvyšují flexibilitu ovládání ostření, jak požadují profesionální uživatelé.

Rychlé, snadné a spolehlivé sledování a automatické ostření na oči v reálném čase
Ovládání ostření je rychlé a intuitivní a poskytuje plnou kreativní kontrolu nad výkonnou technologií automatického ostření kamery FX3. Sledování v reálném čase velmi pomáhá při sólovém snímání analýzou barev, vzorů a hloubky objektu. Automatické ostření na oči v reálném čase výrazně usnadňuje záznam videí při snímání osob, zejména u záběrů pořizovaných kamerou upevněnou v tříosém stabilizátoru a v situacích, kdy se potřebujete spolehnout na automatické ostření.

Rychlé a snadné dotykové ovládání ostření13
Dotykové ovládání ostření umožňuje přesně určit bod ostření pouhým dotknutím se monitoru LCD. Prostřednictvím dotykového ovládání lze rychle, snadno a intuitivně změnit zaostření v průběhu snímání záběru, takže získáte plnou kreativní kontrolu nad výkonnou technologií automatického ostření kamery FX3.

Optická stabilizace obrazu integrovaná v těle kamery pro snímání z ruky
Aktivní režim optické stabilizace obrazu SteadyShot™ kamery, který využívá novou, vysoce přesnou stabilizační jednotku, gyroskopické snímače a optimalizované algoritmy stabilizace obrazu, poskytuje přesnou optickou kompenzaci obrazu potřebnou k dosažení vynikajících výsledků při záznamu videí v rozlišení 4K14 15 – i za chůze. Díky této nevídané úrovni stabilizace je možné pořizovat záznamy jen s kamerou, a využít tak její kompaktní velikost a mobilitu. [1] Sledování chvění kamery [2] Standardní [3] Aktivní

Adaptér XLR a digitální vstup pro kvalitní zvuk
Rukojeť kamery FX3 obsahuje dva nezávislé konektory XLR plné velikosti (kombinované konektory XLR/TRS) pro připojení externích profesionálních mikrofonů k digitálnímu zvukovému rozhraní prostřednictvím patice Multi Interface (MI). Lze vybrat tři formáty záznamu, včetně 24bitového se 4 kanály.

Výstup HDMI typu A a různé možnosti monitorování
Díky odolnému univerzálnímu konektoru HDMI typu A může kamera zobrazovat video na svém monitoru LCD a současně poskytovat výstup pro externí záznamové nebo monitorovací zařízení připojené přes rozhraní HDMI.

Nepřerušovaný záznam 4K 60p16
K zajištění nepřerušovaného pořizování záznamu 4K 60p16 je kamera FX3 opatřena inovativní strukturou rozptylu tepla, včetně unikátního chladiče Sony ve tvaru písmena ? (sigma) z grafitové slitiny. Při kompletním přepracování vnitřního uspořádání byly optimalizovány proudění vzduchu a umístění chladičů. Tichý17 chladicí ventilátor poskytuje v případě potřeby ventilaci pro nepřetržité pořizování záznamu v plném rozlišení, přičemž přiváděný a odváděný vzduch jsou strukturálně odděleny, aby byla zachována silná odolnost proti prachu a vlhkosti.

Kontrolky REC a upozornění během záznamu videa
Kamera je vybavena jednou kontrolkou nahrávání na přední straně a jednou na zadní straně. Tyto kontrolky reagují na použití tlačítka REC, které je osvětleno LED diodou a nachází se na horní straně. K okamžitému ověření, že probíhá záznam, slouží také červený rámeček, který se zobrazí na obrazovce monitoru během nahrávání videa a lze jej spatřit, i když je obrazovka obtížně viditelná kvůli připevněné podpůrné konstrukci nebo tříosému stabilizátoru. Osvětlení lze zapnout nebo vypnout podle konkrétní aplikace.

Přizpůsobitelná tlačítka pro profesionální tvůrce filmů
Inovativní bezzrcadlová konstrukce poskytuje mobilitu společně s nekompromisní profesionální ovladatelností. Často používané ovládací prvky jsou umístěny na horní straně a velké množství přizpůsobitelných tlačítek a nabídek poskytuje zefektivněné pracovní postupy při použití v terénu. Konstrukce je navržena tak, aby poskytovala profesionální výsledky, i když snímání vyžaduje ovládání pouze jednou rukou nebo zvládnout náročné úhly snímání a manipulaci s objektivem.

Různá nastavení zoomu pro přizpůsobení vašemu vyjádření
Páčka zoomu umístěná na horní straně gripu umožňuje ovládat objektivy s motorovým zoomem. Navíc náš inovativní zoom s čistým obrazem poskytuje praktické možnosti pro zorný úhel i při minimálním vybavení. Rychlosti zoomu lze také upravit tak, aby vyhovovaly všem situacím, od rychlé změny kompozice při vytváření dokumentů, až po záměrná přiblížení ve filmařském stylu.

Montáž příslušenství bez použití rámu
Pět otvorů pro upevňovací šrouby 1/4-20 UNC umožňuje stabilně připevnit příslušenství přímo k tělu kamery bez nutnosti použít rám. Na dodané rukojeti XLR jsou také dostupné další tři montážní otvory. Výsledkem je systém optimalizovaný pro neuvěřitelnou mobilitu a snímání z ruky, který rovněž nabízí rychlé sestavení při pořizování videí vyžadujících rychlé přemisťování.

Nabídka s dotykovým ovládáním a navigací vycházející z pracovních postupů
V reakci na požadavky profesionálních fotografů a kameramanů byla struktura nabídky navržena tak, aby zefektivnila práci filmových tvůrců. Karty nabídky se nacházejí na levé straně displeje, zatímco skupiny parametrů a parametry související s vybranou kartou jsou vpravo. Současně je možné zobrazit až tři úrovně, takže struktura nabídek je tak přehlednější. Dotykové ovládání nabídek poskytuje možnost rychlého a efektivního nastavení.

Flexibilní možnosti umístění kamery díky otočnému monitoru
Kamera FX3 je vybavena horizontálně otočným monitorem LCD, který umožňuje dosáhnout přesné kompozice a snímat ze zajímavých úhlů, bez ohledu na to, zda pořizujete videa z ruky nebo s kamerou upevněnou v tříosém stabilizátoru. Obrazovku lze dokonce otočit tak, aby ji mohla sledovat snímaná osoba nebo aby umožnila pořizovat záběry z dramatických nízkých úhlů. Velký dotykový panel LCD s úhlopříčkou 3,0" a přibližně 1,44 milionu bodů18 nabízí vysokou viditelnost a zřetelný obraz.

Dva sloty pro média kompatibilní s kartami CFexpress typu A
Dva sloty kamery pro média jsou kompatibilní jak s kartami CFexpress typu A, tak s kartami SDXC/SDHC rychlostních tříd UHS-I a UHS-II. Karty CFexpress typu A představují nový standard pro kompaktní úložiště s vysokými rychlostmi zápisu a čtení, které jsou vhodné pro záznam filmů v rozlišení 4K při vysokých přenosových rychlostech. Dva sloty umožňují pořizovat buď záznam s přepínáním, nebo simultánní záznam.

Spolehlivá, odolná a lehká konstrukce
K zajištění vysoké odolnosti a mobility jsou hlavní šasi kamery a horní, přední a zadní kryty vyrobeny z lehké, ale přitom robustní hořčíkové slitiny. Bajonet pro objektiv je pro stabilní uchycení těžkých objektivů zabezpečen šesti šrouby. Filtr před snímačem obrazu kmitáním ultrazvukovou frekvencí 70 000 cyklů za sekundu setřásá prach z povrchu snímače.

Spolehlivá odolnost za náročných podmínek, včetně odolnosti proti povětrnostním vlivům19
V reakci na zpětnou vazbu od profesionálních uživatelů bylo doplněno těsnění do všech švů těla a kolem prostorů pro baterie a média, krytů konektorů a spojů v šasi. Byly prozkoumány všechny cesty, kterými mohou pronikat prach a vlhkost, aby byl zajištěn spolehlivý provoz v náročných prostředích.

Výkon pro profesionální snímání
Pro dlouhé relace snímání je kamera FX3 kompatibilní s velkokapacitními bateriemi NP-FZ100. Podpora technologie USB PD (Power Delivery) také umožňuje rychle nabíjet18 nebo nepřetržité snímat po připojení ke kompatibilnímu napájecímu zdroji s konektorem USB Type C® nebo přenosnému záložnímu zdroji elektrické energie20.

Datová komunikace pro podporu pracovních postupů přímo na pracovišti
Podporována jsou bezdrátová připojení k sítím LAN v pásmech 5 GHz21 / 2,4 GHz, stejně jako připojení k síti Ethernet 1000BASE-T pomocí přechodového kabelu USB na Ethernet připojeného k portu USB Type C® kamery, který je kompatibilní se standardem SuperSpeed USB 5 Gb/s (USB 3.2). Dálkové snímání je možné ovládat z aplikace Imaging Edge Desktop™ v počítači nebo Imaging Edge Mobile™ v mobilním zařízení. Kabelový a bezdrátový přenos pomocí protokolu FTP pro datové soubory a také možnosti dálkového snímání podporují profesionální pracovní postupy při snímání.

Metadata pro snazší úpravy pomocí softwaru Catalyst
Aplikace Catalyst Browse a Prepare od společnosti Sony jsou ideálními produkčními partnery kamery FX3. Kamera FX3 zaznamenává dva typy doplňkových metadat: pro stabilizaci obrazu a natočení kamery. Tato data mohou být užitečná při zobrazování náhledu a přípravě na úpravy v počítačových aplikacích od společnosti Sony – bezplatné aplikaci Catalyst Browse a cenově výhodné aplikaci Catalyst Prepare22.


2 Uvedená doba záznamu je definována zopakováním následujícího cyklu: Zapnutí, nahrávání, zoom, pohotovostní režim a vypnutí.
3 Počet efektivních pixelů: 1420 x 804 při 240 nebo 200 sn./s.
4 Snímání s funkcí potlačení blikání není dostupné, pokud je možnost [Shutter Type] (Typ závěrky) nastavena na hodnotu [Electronic Shutter] (Elektronická závěrka).
5 Modely prodávané v některých zemích/regionech podporují pouze bezdrátovou síť IEEE 802.11b/g/n (2,4 GHz).
6 Při snímání s profilem S-Log3. Podle testů společnosti Sony.
7 S 10% ořezem snímku.
8 Vyžaduje pořízení záznamu v režimu S&Q nebo provedení postprodukce (záznam zvuku není dostupný).
9 V případě komprese typu All-Intra je nutné nastavit formát souboru XAVC S-I 4K nebo XAVC S-I HD.
10 Vyžaduje editační software Catalyst Browse nebo Catalyst Prepare, který je kompatibilní s formátem XAVC HS.
11 Rozlišení DCI-4K: 4096 x 2048.
12 Záznam proxy není dostupný za následujících podmínek: (a) normální záznam videa s obnovovací frekvencí záznamu 120p (100p) nebo vyšší; (b) záznam videa S&Q s obnovovací frekvencí záznamu 120p (100p) nebo vyšší; (c) videa S&Q s obnovovací frekvencí 120 (100) sn./s nebo vyšší.
13 Vyžaduje předvolené nastavení.
14 Mírný ořez obrazu v aktivním režimu. Pro ohniskové vzdálenosti od 200 mm doporučujeme použít nastavení „Standard“.
15 Aktivní režim není dostupný při záznamu se snímkovou frekvencí 120 (100) sn./s nebo vyšší, včetně režimu S&Q.
16 Podle interních testů společnosti Sony. Napájení přes konektor USB (zařízení USB-PD, výstup 9V/3A), XAVC S-I (All-I), 4K 60p 10 bitů 4:2:2, 77 °F (okolní teplota, kamera při zahájení záznamu), vypnuté automatické napájení, nastavení pro vysokou teplotu, chladicí ventilátor v automatickém režimu. Doba se bude lišit v závislosti na podmínkách při snímání. Maximální doba nepřetržitého záznamu pro jednu relaci snímání videa je přibližně 13 hodin (limit podle technických údajů produktu).
17 Hladina hluku ventilátoru závisí na režimu záznamu a provozním prostředí.
18 Interní baterie se nebude nabíjet, když je fotoaparát zapnutý a je používán.
19 Není garantována 100% odolnost proti prachu a vlhkosti. Rukojeť XLR není zkonstruovaná tak, aby byla odolná proti prachu a vlhkosti.
20 Nabíjení a napájení přes rozhraní USB jsou podporovány pouze prostřednictvím konektoru USB Type-C®. Není zaručena kompatibilita se všemi zařízeními USB PD. Při napájení přes rozhraní USB musí být ve fotoaparátu vložena baterie.
21 V některých zemích a regionech může být komunikace v pásmu 5 GHz omezena.
22 Podporováno v aplikaci Catalyst Browse / Prepare verze 2020.1 nebo novější. Metadata pro stabilizaci obrazu, která může využít aplikace Catalyst, jsou generována při použití objektivu Sony s bajonetem E a optické stabilizace obrazu kamery nastavené na možnost [OFF] (Vypnuto) nebo [Active] (Aktivní).
23 Funkce a specifikace se mohou změnit bez předchozího upozornění.
24 Informace o externím zdroji napájení, který je součástí produktových balíčků (kterých se to týká), naleznete kliknutím na odkaz zabývajícím se informacemi o požadavcích na ekodesign externích zdrojů napájení podle NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) 2019/1782 ze dne 1. října 2019, kterým se stanoví požadavky na ekodesign vnějších napájecích zdrojů podle směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/125/ES a zrušuje nařízení Komise (ES) č. 278/2009 https://www.sony.cz/electronics/eco/environmental-management

Technické parametry

   Typ kamery: Digitální kamery
   Rozlišení videa: 2160p
   Rozhraní: HDMI
   Typ paměťové karty: SDXC
   Typ paměťové karty: SDHC
   Formát médií: JPEG
   Formát médií: XAVC S
   Megapixely: 12
   Barva: Černá
   Podporované OS: Windows 10
   Optický zoom (v násobcích): Nespecifikováno


 

Obchodníci


 



 
 
 



 
 
 

 

Diskuse (0)


 

 
Diskuse neobsahuje žádné příspěvky
Vstup do diskuse - počet příspěvků:   Vstup do diskuse - počet příspěvků: 0   Odebírat diskusi e-mailem Odebírat diskusi e-mailem


 
 
 

 

Poslat info


 

 

Dotaz k tomuto produktu

 
 
 
Váš e-mail:*
Dotaz:*
Opište kód z obrázku:*  Jiný obrázek...
 
 * povinné údaje


 
 
 

 

Nalezli jste na našich stránkách chybu?

 
 
 
Váš e-mail:*
Popis:*
Opište kód z obrázku:*  Jiný obrázek...
 
 * povinné údaje
 
 
 
 
 
 
 

Zaslat informaci o produktu známému

 
 
 
Váš e-mail:*
Zaslat na e-mail:*
Komentář:*
Opište kód z obrázku:*  Jiný obrázek...
 
 * povinné údaje


 
 
 


 
 
 


 
 

 

 

porovnat - 0 ks

 

 

 

 

  Kód Název produktu Vaše cena    

 
 
 


 
 
 

 

Naposledy navštívené

 


 

 

 
    Kód Název produktu Vaše cena  

 
 
 


 
 
 

 

 

 
 
 
 
 





Nákupní košík
0 položek
celkem: 0
Nákupní košík
Košík
0 položek
0

 

 

 



 
 
 


 

Kontaktujte nás
*Email: *Zpráva:
Ochrana proti robotům: + =
AntiSpam: 2 plus 3 =
© 2024 COMPOS DISTRIBUTION Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o.
Zavřít
Přihlašovací údaje
Uživatelské jméno Heslo
Registrace
Proč se registrovat?
Zapomenuté heslo

Info o cookiesK provozování našeho webu eshop.compos.cz využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme.