Sony WF-C700N, Bezdrátová sluchátka s technologií pro potlačení okolního hluku, černá

 
 
 
 

 

Sony WF-C700N, Bezdrátová sluchátka s technologií pro potlačení okolního hluku, černá
 

 


 
 
 

 
 


 
 
 

 

 

Výrobce

SONY 

Kód26825934
Part No.WFC700NB.CE7
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
 
Vaše cena bez DPH 2 420   
Recyklační poplatek 3.10; DPH: 21% (Sluchátka všechny druhy bezdrátových + drátových)   
Vaše cena s RP* 2 423   
DPH 21%
Vaše cena s DPH 2 932   
Garance cenyNalezli jste jinde na internetu nižší cenu? Informujte nás!
Záruka spotřebitel24 Měsíce
Záruka ostatní24 Měsíce
Objednat
Hodnocení produktu
 
Hodnoceno 0x        



 
 
 



 
 
 

 

 

Skutečně bezdrátová sluchátka WF-C700N s technologií pro potlačení okolního hluku Se sluchátky WF-C700N vybavenými funkcí potlačení okolního hluku a poskytujícími celodenní pohodlí a podmanivou kvalitu zvuku si budete moci vychutnat hudbu...

 
 
 

  •  
 

Podrobnosti


 

Popis produktu:


Skutečně bezdrátová sluchátka WF-C700N s technologií pro potlačení okolního hluku
Se sluchátky WF-C700N vybavenými funkcí potlačení okolního hluku a poskytujícími celodenní pohodlí a podmanivou kvalitu zvuku si budete moci vychutnat hudbu kdekoli.
K dostání v černé, bílé, levandulové a šalvějově zelené variantě, takže si můžete vybrat barvu přesně podle svého stylu.

   Skutečně bezdrátová sluchátka Sony s aktivním potlačením okolního hluku s 360 Reality Audio.
   Nový integrovaný procesor V1 pro lepší zvukové podání a odfiltrování okolního hluku včetně odfiltrování šumu větru.
   Podpora kodeků SBC, AAC a zvukových profilů A2DP, AVRCP, HFP, HSP.
   Bluetooth ver. 5,2 s dosahem 10m.
   Multipoint připojení pro spojení s více zařízeními naráz, včetně mixu Android, iOS, Windows a Mac OS (dostupné od léta 2023).
   DSEE pro dopočítávání kvality zvukových nahrávek.
   Odolnost vůči stříkající vodě IPx4.
   Hmotnost 4,6g každé sluchátko, váha transportního nabíjecího pouzdra 31 g. Rozměry pouzdra 42,8x60x27,6 mm.
   Výdrž na baterii až 15 hodin s ANC (7,5 hodiny sluchátka s ANC (10 hodin bez ANC) + 7,5 hodiny s ANC (10 hodin bez ANC) dobití z nabíjecího pouzdra).
   Pouzdro možné nabíjet přes USB-C. Funkce rychlého nabíjení zajistí až 1 hodinu přehrávání po 10ti minutách nabíjení sluchátek v pouzdru.
   Všesměrový mikrofon a pokročilé funkce k odstranění okolního ruchu vhodné pro hands-free telefonování.
   Množství atraktivních softwarových nastavení přes aplikaci Sony Headphone connect.
   Funkce Speak to Chat pro okamžité ztišení zvuku při mluvení. Možnost nastavení ovládacích funkcí přes aplikaci. Funkce automatického vypnutí (nastavitelná).
   Rychlé spárování pomocí Google Fast pair a Microsoft Swift pair.
   Podpora hlasových asistentů. Ambient sound mode pro zvýraznění okolního hluku. Funkce Quick attention pro okamžité ztišení zvuku sluchátek zakrytím sluchátka.
   Součástí balení doplňující velikosti špuntů, napájecí kabel.


Osobnější zážitek z hudby
Odstřihněte se od svého okolí pomocí technologie snímače hluku a vychutnejte si podmanivý hudební zážitek.

Přirozenější a snáze přizpůsobitelný okolní zvuk
V režimu okolního zvuku zachytí sluchátka WF-C700N více zvuku z vašeho okolí, a to díky mikrofonům s dopřednou vazbou, takže si můžete vychutnat přirozený poslech a zároveň zůstat ve spojení se svým prostředím.
Mimo to vám aplikace Sony | Headphones Connect umožňuje upravovat okolní zvuk na 20 úrovních či využít nastavení Focus on Voice (zaměření na hlas) k chatování bez nutnosti sundat si sluchátka.
Seznamte se s aplikací Sony | Headphones Connect

Funkce adaptivního nastavení zvuku automaticky upraví nastavení podle toho, co zrovna děláte
Adaptivní nastavení zvuku je chytrá funkce, která zjistí, kde se nacházíte a co děláte, a poté upraví nastavení pro okolní zvuk tak, aby zajistila ideální zážitek z poslechu.
Dokonce rozpozná místa, která často navštěvujete, jako je vaše pracoviště, tělocvična či oblíbená kavárna, a přepíná zvukové režimy, aby odpovídaly situaci.

Snadné handsfree volání
Se snadným telefonováním v režimu handsfree, které je díky vestavěnému mikrofonu ještě zřetelnější, bude konverzace volně plynout. Telefon ani nemusíte vytáhnout z kapsy.

Nerušené hovory
Síťová struktura kolem mikrofonu minimalizuje hluk větru, takže můžete zůstat v pohodlí a mluvit zřetelně i při pobytu venku.

Víceúčelové použití, větší pohodlí
Ať už posloucháte hudbu, účastníte se výuky online či pracujete z domova, sluchátka WF-C700N vám zajistí výkon s vysoce kvalitním zvukem.

Ergonomický design povrchu
Sluchátka WF-C700N kombinují tvar dokonale odpovídající lidským uším s ergonomickým designem povrchu, který zajišťuje stabilnější uchycení.
Při návrhu sluchátek WF-C700N jsme využili rozsáhlá data o tvaru lidských uší, která jsme shromáždili od uvedení prvních sluchátek do uší na světě v roce 1982, a také vyhodnocení citlivosti různých typů uší, abychom vytvořili ideální tvar, který bude pohodlný pro mnoho lidí.

Pouzdro do kapsy
Válcové nabíjecí pouzdro vám usnadní uložení sluchátek a jejich přenášení, ať už vyrazíte kamkoli.

Barvy, které ladí s vaším stylem
Textura, kvalita a barvy sluchátek WF-C700N jsou navrženy s ohledem na váš styl a pohodlí. K dispozici jsou černá, bílá, fialová a šedozelená barva, z nichž si můžete vybrat tu, která vám bude nejlépe vyhovovat.

Navržena pro každodenní použití
Sluchátka WF-C700N s dlouhou výdrží baterie, odolností proti vodě odpovídající krytí IPX4 a chytrými funkcemi jsou stvořena pro každodenní život.

Vícebodové připojení
K dosažení naprostého pohodlí lze tato sluchátka Bluetooth® spárovat s dvěma zařízeními Bluetooth současně. Při příchozím hovoru tak sluchátka poznají, které zařízení vyzvání, a automaticky se připojí ke správnému.

Snadná obsluha tlačítek
Levé tlačítko na sluchátkách WF-C700N umožňuje jedním stisknutím přepínat mezi potlačením okolního hluku a režimem okolního zvuku. Pravým tlačítkem můžete přehrávat, pozastavovat nebo přeskakovat skladby. Obě tlačítka také nabízejí snadný přístup k hlasovému ovládání smartphonu a přijímání hovorů v režimu hands-free. Umožňují rovněž snadno ovládat hlasitost 4 nebo více stisknutími.

Celodenní poslech, nabíjení řádově v minutách
Vychutnejte si až 15 hodin poslechu díky praktickému nabíjecímu pouzdru.34 A potřebujete-li v rychlosti dobít baterii, rychlé nabíjení po dobu 10 minut vám zajistí až hodinu přehrávání navíc.

Stříkající voda a pot – žádný problém
Díky odolnosti proti vodě, která odpovídá krytí IPX45, tato sluchátka nezastaví stříkající voda či pot, takže se ani při pohybu nemusíte vzdát poslechu hudby.

Hlasové ovládání
Stisknutím tlačítka získáte pomoc od asistenta Google nebo Siri, abyste mohli zařídit vše potřebné bez přerušení právě vykonávané činnosti, ať už se jedná o přehrávání oblíbených skladeb, posílání textových zpráv, uskutečňování hovorů, získávání rychlých odpovědí nebo správu kalendáře a připomínek.

Stabilní a spolehlivé připojení Bluetooth
Čip Bluetooth přenášející zvuk současně do levého i pravého ucha společně s optimalizovaným provedením antény zajišťuje stabilní připojení a mimořádný poslech. Nízká latence zvuku je také zárukou příjemného sledování videí.

Najděte sluchátka pomocí funkce Fast Pair
Sluchátka WF-C700N umožňují rychlé a snadné spárování jedním klepnutím se zařízeními, která podporují technologii Bluetooth a používají systém Android. Můžete se dokonce podívat, kam jste je naposledy položili.

Snadné spárování s počítačem
Funkce rychlého párování umožňuje rychle a snadno spárovat sluchátka s notebookem, stolním počítačem nebo tabletem používajícím systém Windows 11 nebo Windows 10. Po výběru režimu párování se na okolních zařízeních se systémem Windows 11 nebo Windows 10 zobrazí překryvné okno s pokyny pro párování.

Jedno sluchátko do uší, ideální k práci
Chcete-li poslouchat hudbu a přitom být stále schopni vést rozhovor, vyjměte z nabíjecího pouzdra pouze jedno sluchátko a použijte je jako obvykle.

Podmanivý zvukový zážitek
Pětimilimetrový měnič s vysoce přesnou membránou zajišťuje výrazné basy a kvalitní čisté vokály. Bohatý zvuk ve středním pásmu přispívá k čisté reprodukci hudby, filmů a podcastů.

Přesně takový zvuk, jaký si přejete
Přizpůsobte zvuk na míru svým osobním preferencím. Vyberte si z nabídky předvoleb tak, aby kvalita zvuku odpovídala žánru hudby, kterou posloucháte. Nebo si vytvořte a uložte své vlastní předvolby pomocí funkce EQ v aplikaci Sony-Headphones Connect.
Seznamte se s aplikací Sony | Headphones Connect

Užijte si přirozenější hudbu
Při kompresi původního zdroje hudby se ztratí její vysokofrekvenční prvky, které skladbě dodávají na bohatosti.
Naše technologie Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) tyto prvky obnovuje a zajišťuje vysoce kvalitní zvuk, jenž se přibližuje originální nahrávce.

Certifikovaná sluchátka pro přizpůsobený zážitek
Sluchátka s certifikací 360 Reality Audio a aplikace Sony | Headphones Connect vám umožní optimalizovat zvukový prožitek pomocí analýzy tvaru vašich uší, a vychutnat si pohlcující hudební zážitek.
Zjistěte více o 360 Reality Audio

Osobní zážitek jako v kině
S televizorem BRAVIA XR™ a bezdrátovým vysílačem WLA-NS72 (Nejsou součástí balení)
S televizorem BRAVIA XR a těmito sluchátky, která využívají bezdrátový vysílač WLA-NS7, si vychutnáte vzrušující zážitek poskytovaný technologií Dolby Atmos® a 360° prostorový zvuk, který se přizpůsobí vašim uším.
Další informace o vysílači WLA-N57

Snaha o nulový dopad na životní prostředí
Společnost Sony se inspiruje krásami světa a snaží se svými činy chránit planetu Zemi a zároveň nadále tvůrcům umožňovat tvorbu ještě nádhernějších a kreativnějších snímků.
Stanovili jsme si za cíl dosáhnout do roku 2050 nulového negativního dopadu činnosti veškerých společností skupiny Sony na životní prostředí, a proto zavádíme řadu zelených iniciativ.

Myslíme na udržitelnost
Nejen, že jsou naše produkty navrženy tak, aby byly stylové, ale také chrání životní prostředí. Individuální balení1 sluchátek WF-C700N neobsahuje žádné plastové části. Odráží tak závazek společnosti Sony snižovat dopad svých produktů a postupů na životní prostředí.

SPECIFIKACE

BARVA: Bílá, Černá, Šedozelená nebo Fialová
Velikost a hmotnost
HMOTNOST: Přibl. 4,6 g × 2 (včetně koncovek sluchátek (M))
Obecné funkce
TYP SLUCHÁTEK: Uzavřený
REPRODUKTOR: 5 mm
FREKVENČNÍ ODEZVA (KOMUNIKACE PŘES BLUETOOTH®): 20–20 000 Hz (se vzorkováním 44,1 kHz)
OVLÁDÁNÍ HLASITOSTI: Ano
VODOTĚSNOST: Ano (IPX4)
DSEE: Ano
Baterie
DOBA NABÍJENÍ BATERIE: Přibl. 1,5 h
METODA NABÍJENÍ BATERIE:Nabíjení přes rozhraní USB (s pouzdrem)
VÝDRŽ BATERIE (NEPŘETRŽITÉ PŘEHRÁVÁNÍ HUDBY):Max. 7,5 hodin (zapnutá funkce pro potlačení okolního hluku) / max. 10 hodin (vypnutá funkce pro potlačení okolního hluku)
VÝDRŽ BATERIE (DOBA NEPŘETRŽITÉ KOMUNIKACE):Max. 5 hodin (zapnutá funkce pro potlačení okolního hluku) / max. 5 hodin (vypnutá funkce pro potlačení okolního hluku)
Specifikace technologie Bluetooth®
VERZE BLUETOOTH®:Specifikace Bluetooth® verze 5.2
EFEKTIVNÍ DOSAH: 10 m
FREKVENČNÍ ROZSAH: pásmo 2,4 GHz (2,400 0 GHz – 2,483 5 GHz)
PROFIL: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
PODPOROVANÉ ZVUKOVÉ FORMÁTY: SBC, AAC
PODPOROVANÝ TYP OCHRANY OBSAHU: SCMS-T
Potlačení okolního hluku
REŽIM OKOLNÍHO ZVUKU: Ano
Dobíjecí pouzdro
HMOTNOST: Přibl. 31 g
DOBA NABÍJENÍ BATERIE: Přibl. 3 hodiny (nabíjení přes rozhraní USB)


OBSAH BALENÍ

   Dobíjecí pouzdro
   Hybridní silikonové koncovky sluchátek
   Kabel USB
   Referenční příručka


 

Obchodníci


 



 
 
 



 
 
 

 

Diskuse (0)


 

 
Diskuse neobsahuje žádné příspěvky
Vstup do diskuse - počet příspěvků:   Vstup do diskuse - počet příspěvků: 0   Odebírat diskusi e-mailem Odebírat diskusi e-mailem


 
 
 

 

Poslat info


 

 

Dotaz k tomuto produktu

 
 
 
Váš e-mail:*
Dotaz:*
Opište kód z obrázku:*  Jiný obrázek...
 
 * povinné údaje


 
 
 

 

Nalezli jste na našich stránkách chybu?

 
 
 
Váš e-mail:*
Popis:*
Opište kód z obrázku:*  Jiný obrázek...
 
 * povinné údaje
 
 
 
 
 
 
 

Zaslat informaci o produktu známému

 
 
 
Váš e-mail:*
Zaslat na e-mail:*
Komentář:*
Opište kód z obrázku:*  Jiný obrázek...
 
 * povinné údaje


 
 
 


 
 
 


 
 

 

 

porovnat - 0 ks

 

 

 

 

  Kód Název produktu Vaše cena    

 
 
 


 
 
 

 

Naposledy navštívené

 


 

 

 
    Kód Název produktu Vaše cena  

 
 
 


 
 
 

 

 

 
 
 
 
 





Nákupní košík
0 položek
celkem: 0
Nákupní košík
Košík
0 položek
0

 

 

 



 
 
 


 

Kontaktujte nás
*Email: *Zpráva:
Ochrana proti robotům: + =
AntiSpam: 2 plus 3 =
© 2024 COMPOS DISTRIBUTION Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o.
Zavřít
Přihlašovací údaje
Uživatelské jméno Heslo
Registrace
Proč se registrovat?
Zapomenuté heslo

Info o cookiesK provozování našeho webu eshop.compos.cz využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme.